Knarrbacken

Foto: Hans Söderholm


 

Knarrbackens dag söndagen den 28 augusti 2016 blev en lyckad tillställning med många besökare som kom och tittade på dansuppvisningen av dom olika dansföreningarna. Det visades även ett stort antal med motorcyklar av olika modeller samt amerikanska glidarbilar. Dessutom var det olika loppisstånd där det såldes ett stort utbud av prylar. Den här dagen gav mersmak om att fortsätta med arrangemang på Knarrbacken.


  Nedan lite foton från Knarrbackens dag den 28 augusti 2016.

Föreningens marknadsbord. Här serveras strömmingsmackor. Göthe Eriksson och Tony Johansson skötte stekbordet med bravur. Mackorna gick åt som smör i solsken.

Bålsta MC Klubb visade upp olika MC-modeller och sålde div. MC-tillbehör.

Dansuppvisning av dansföreningarna som finns på Knarrbacken. Besökarna fick prova på olika dansstilar.


Olika loppisstånd.

Orginal Streets MK Stockholm ordnade provturer.

Trubuduren Jonny Nieman.

Foto från Knarrbackens infart.

 


Söndagen den 27 augusti 2017 var det åter dags att fira Knarrbackens dag.


Solen höll sig framme, och under dagen kom besökare i en jämn ström. Även i år var det dansuppvisningar, och alla som ville fick prova på olika danser. Det visades USA glidarbilar från Original Streets MK och motorcyklar som Bålsta MCK visade upp. Kreativa Händer hade hantverks-workshop. Kultur o Hembygds-föreningen hade loppisförsäljning av gamla bruksföremål samt försäljning av böcker m.m. Föreningen sålde sina berömda strömmingsmackor, som hade en strykande åtgång. Olika föreningar hade försäljning av kaffe,korv, läsk, toast samt våfflor. Nytt för i år var ponnyridning för de minsta, speed-shooting och tipspromenad för lite äldre. Bålsta Storband med vokalist spelade och sjöng på dansbanan.